Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Parohia Dej II are un nou preot paroh – FOTO

Publicat acum

pe

Părintele Cătălin Alexandru Feier a fost instalat preot paroh în Parohia “Adormirea Maicii Domnului” din Dej.

Duminică, protopopul Dejului, Ioan Buftea i-a mulțumit părintelui Ioan Bolbos pentru cei 48 de ani de slujire, din care 30 de ani în funcția de preot paroh al Parohiei Dej II.

Ulterior, a fost instalat noul păstor duhovnicesc al Parohiei Dej II, în persoana părintelui Cătălin Alexandru Feier, fiindu-i oferite Sfânta Evanghelie, Sfânta Cruce și Cheia bisericii. Acesta a slujit în ultimii cinci ani în Parohia Bonțida.

Părintele Cătălin a afirmat că activitatea sa misionară va fi fundamentată pe trei stâlpi puternici ai ortodoxiei: credință, nădejde și dragoste. “Credința pe care sunt dator să o întăresc în sufletele dumneavoastră, nădejdea că Dumnezeu va duce la bun sfârșit toate  lucrările pe care le vom începe și dragostea pe care lucrând-o aici, în Biserică, ne va duce treptat pe brațele părintești ale lui Dumnezeu”.

Parohia Ortodoxă “Adormirea Maicii Domnului” din Dej desfășoară activități educaționale, având încheiate protocoale de colaborare cu instituțiile de învățământ, arată Biroul de Presă al Protopopiatului Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER