Conectează-te cu noi

Sport

EXCLUSIV. Parteneriat între Primăria Dej și clubul de volei Unirea Dej?

Publicat acum

pe

Victor Lazar - antrenor Unirea

Victor Lazăr, antrenorul Unirii Dej, a declarat la finalul meciului câștigat de echipa sa contra formației Știința Explorări Baia Mare (3-2) că își dorește ca Unirea sa să încheie campionatul pe locul 7. Mai mult decât atât, clubul din Dej a înaintat Primăriei o propunere de parteneriat.

”Am dorit să terminăm acest sezon în fața proprilor suporteri cu o victorie, după un meci destul de atractiv, destul de bun, dar un meci în care s-a văzut că nu există o miză deosebită și cred că și atmosfera în teren nu a fost atât de încinsă precum este de obicei la meciurile dintre Dej și Baia Mare. Cred că a câștigat echipa care a făcut mai puține greșeli. Și la Baia Mare, aș putea să spun de pe acum, nu știu câtă motivație este și de o parte și de alta, dar cu siguranță vom face un joc în așa fel încât să încercăm să ne apropiem victoria și de ce nu să ocupăm locul 7 la finalul clasamentului”, a declarat pentru Dej24.ro Victor Lazăr, antrenorul Unirii Dej.

Tehnicianul Unirii a vorbit și viitorul clubului din Dej. Conducerea Unirii a înaintat o propunere de parteneriat către Primăria Dej, un parteneriat menit să liniștească apele la clubul din Dej.

”După meciul de la Baia Mare vor fi probabil 2-3 zile în care probabil vom sta aici ca să clarificăm câteva detalii, după care vom intra bineînțeles în vacanță. Sper să rezolvăm ceea ce ne propunem. În acest sens, noi am înaintat o propunere de parteneriat către Primăria Dej, în așa fel încât tot ceea ce se desfășoară în activitatea clubului de volei Unirea Dej să fie transparent, să fie la vedere față de sponsorul principal, este vorba de Primăria Municipiului Dej și Consiliul Local Dej, și să nu mai existe niciun fel de blocaj și de alte discuții vizavi de ceea ce înseamnă o activitate sportivă. Noi nu ne-am opus niciodată ca dânșii să facă parte din acționariatul clubului, ne dorim acest lucru și sper să se și concretizeze”, a mai spus Lazăr.

Vezi interviul integral cu Victor Lazăr în materialul VIDEO de mai jos (min 06:15).

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER