Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Percheziții în județul Cluj, la persoane bănuite de evaziune fiscală!

Publicat acum

pe

În această dimineață, polițiștii Serviciului pentru Investigarea Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, efectuează 35 de percheziții în județele Alba, Arad, Bihor, Cluj, Maramureș, Mureș și Caraș Severin.

Acestea se desfășoară la locuințele a 22 de persoane bănuite de evaziune fiscală, complicitate la evaziune fiscală, delapidare și fals în înscrisuri sub semnătură privată și la sediile societăților comerciale administrate de acestea.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2007 — 2012, cei în cauză ar fi creat un mecanism financiar prin care ar fi înregistrat în contabilitatea societăților administrate cheltuieli nereale, în baza unor documente contabile fictive, emise de către mai multe firme cu comportament tip fantomă.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la 1.461.014 lei.

Polițiștii vor pune în executare 22 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Activitățile se desfășoară cu sprijinul polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Arad, Bihor, Cluj, Mureș, Maramureș și Caraș Severin.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER