Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Pereche din Dej, medalie de AUR la cea mai mare competiție de dans sportiv la nivel mondial – FOTO

Publicat acum

pe

În perioada 9-13 august, la Stuttgart (Germania) s-a desfășurat cea de-a 34-a ediție a GOC- German Open Championship, cea mai mare competiție de dans sportiv la nivel mondial.

Cu o istorie care se întinde pe decenii, timp în care s-au extins categoriile participante, GOC a devenit locul unde se înfruntă pe ringul de dans perechi din toata lumea pe ritmuri standard, latino, Boogie Woogie, începand de la copii de 5-6 ani și până la seniori V, între 70-75 de ani.

Dupa cantonamentul Lotului National de dans sportiv desfășurat la Timișoara, avand în vedere rangul acestei competiții, sportivii dejeni au participat și la un stagiu de pregătire în Italia, unde împreuna cu antrenori de talie mondiala au pus la punct ultimele detalii din pregătirea lor.

Clubul de Dans Sportiv Latino Angels din Dej a fost reprezentat de sportivi care au dansat la categoria Adult A Standard. Dupa 5 runde care s-au întins pe parcursul zilei de 11 august, aceștia au reușit să se impuna în fata a 70 de perechi din 15 țări, obținând un rezultat de excepție, pe măsura efortului depus:

Kis Robert – Stelea Sonia Maria – Locul I si medalie de Aur

Colegii lor, de categorie tineret, Mihai Claudiu – Rafa Mădălina, au concurat în această competiție de adulți, reușind să danseze semifinala, ocupând locul 11.

Locul 2 si medalie de argint la aceasta categorie a obținut tot o pereche din Romania, Alex și Maya Rusu, sportivi din Baia-Mare.

”Sportivii mulțumesc antrenorilor Vlad Pîslariu și Alexandru Rusu, precum și maeștrilor italieni Catia și Giordano Vanone, Genny Favero, Domenico Soale și Gioia Cerasoli pentru timpul alocat în pregătirea lor. De asemenea, mulțumesc părinților care i-au susținut necondiționat și au făcut eforturi pentru a-i ajuta să-și împlinească visele, precum și întregii comunități care i-a susținut moral pe parcursul acestor zile.

Felicitări! Le dorim mult succes în activitatea sportivă, cât și o studenție plină de experiențe minunate!”, au transmis reprezentanții clubului dejean.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER