Conectează-te cu noi

....

Eveniment

PREMIERĂ. Peste 2000 de persoane s-au vaccinat, la Dej. Ce se întâmplă de luni, ANUNȚUL primarului

Publicat acum

pe

....

Primarul Morar Costan a anunțat, azi, numărul persoanelor care s-au vaccinat anti COVID-19, la Dej.

În această după-amiază, la sfârșitul ședinței Consiliului Local Dej, primarul Morar Costan a spus că ”avem 1,81 rata incidenței la mia de locuitori. (…) 2324 persoane din Dej și zonele limitrofe s-au vaccinat anti COVID-19 până în prezent. Dintre acestea, 2154 persoane s-au vaccinat cu Pfizer (1156 cu doza 1, respectiv 998 cu doza 2), iar cu Moderna 170 de persoane (doza 1).

....

Astăzi și mâine, cu echipa mobilă, vom vaccina la cele două centre de vârstnici, respectiv în Viile Dejului 31 de persoane și 32 în Jichișu de Jos. Am făcut eforturi și sper să reușesc: am vorbit cu DSP și vreau ca sâmbătă, duminică și luni să ne deplasăm la persoane nedeplasabile – cu toți cei care sunt în apropierea lor, 84 la număr – pentru ca acestea să fie vaccinate anti COVID-19. În prezent, la Dej sunt vaccinate 60 de persoane zilnic, în cabinetul de pe strada Regina Maria. De luni, mai deschidem un cabinet de vaccinare, tot la centrul de pe Regina Maria, și astfel vom putea vaccina 120 de persoane/zi, a afirmat edilul.

Vă reamintim, în municipiul Dej sunt prevăzute două centre de vaccinare anti-COVID-19. Primul – amplasat pe strada Regina Maria nr. 26 (Centrul de Servicii Sociale) – funcționează din 18 ianuarie, urmând ca cel de-al doilea (Școala Gimnazială nr. 5, pe strada Fragilor nr. 6) să fie deschis ulterior.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER