Conectează-te cu noi

Naţional

Peste 8.400 de polițiști vor fi la datorie de Ziua Națională a României

Publicat acum

pe

politisti premiati (2)

loading...

Peste 8.400 de polițiști vor fi la datorie, de Ziua Națională a României, pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de această sărbătoare.

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, în toată țara sunt programate ceremonii pentru depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului și la cele comemorative ale Marii Uniri, parade militare, precum și spectacole cultural-artistice, la care se preconizează participarea unui public numeros.

În acest context, Poliția Română va acționa, la nivel național, cu 8.486 de polițiști și 3.560 de autospeciale, în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfășurării manifestărilor publice, circumscrise acestor sărbători.

Astfel, din totalul polițiștilor implicați în misiunile desfășurate de Ziua Națională, 5.204 sunt de ordine publică, 1.511 sunt polițiști rutieri, iar 1.771 de polițiști sunt de la alte structuri.

Totodată, 3.514 patrule de siguranță publică, dintre care 678 pedestre și 2.836 auto, vor acționa, pentru menținerea ordinii și siguranței publice.

Structurile de poliție transporturi vor asigura patrularea pe 123 trenuri de călători, cu precădere pe rutele către municipiile unde vor avea loc manifestările, precum și în 262 de stații și triaje de cale ferată.

De asemenea, polițiștii de la transporturi vor patrula în 13 aerogări internaționale și naționale, precum și în 23 de porturi la Marea Neagră sau pe Dunăre.

De Ziua Națională a României sunt preconizate a se desfășura manifestări publice și ceremonii pentru depuneri de coroane de flori, cu participare numeroasă. Măsurile de ordine și siguranță publică pentru aceste evenimente vor fi asigurate de 2.248 de polițiști.

 

FOTO – Arhivă

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER