Conectează-te cu noi

Politic

ALEGERI LOCALE 2020 | PMP Cluj anunță candidatul la Primăria comunei Aluniș

Publicat acum

pe

ALEGERI LOCALE 2020 | Partidul Mișcarea Populară intră în lupta pentru Primăria comunei Aluniș alături de Chidean Alin-Alexandru, un candidat tânăr, cu aspirații mari pentru dezvoltarea sustenabilă a comunei. 

“Candidatul PMP dorește să susțină tinerii în a-și continua studiile și a deveni mai implicați în viitorul social și economic al comunei. Astfel, pe durata mandatului său de primar, va implementa o serie de proiecte care să stimuleze elevii în a obține rezultate mari la învățătură. Mai mult, tinerii absolvenți dornici să deschidă o afacere locală vor fi susținuți în crearea unor proiecte ce atrag fonduri europene. În același timp, se vor derula acțiuni de atragere a investitorilor privați în zonă pentru crearea de noi locuri de muncă. 

Pe plan social, Chidean propune formarea unei echipe de fotbal la nivel de comună și amenajarea de locuri de joacă pentru copii. Totodată, plănuiește construirea unei capele într-un punct central din comună și modernizarea cabinetului medical astfel încât locuitorii comunei să aibă acces mai bun la serviciile medicale necesare. 

Candidatul PMP Chidean Alin-Alexandru dorește să amenajeze la nivel de comună spații pentru pubelele de gunoi care să încurajeze colectarea selectivă și întreținerea comunei la standarde europene și dorește să organizeze programe educative despre reciclare și colectare selectivă. 

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale. 

Locuitorii comunei Aluniș au posibilitatea să discute despre problemele lor și să își exprime așteptările de la viitorul potențial primar, un obicei pe care Chidean Alin-Alexandru dorește să îl mențină și pe parcursul mandatului de primar pentru a asigura transparență în decizii și implementarea proiectelor în câștigul locuitorilor comunei Aluniș”, transmite PMP printr-un comunicat de presă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE ELECTORALĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER