Conectează-te cu noi

Politic

PMP: Îndemnăm cetățenii din Dej să ne voteze pe toate cele patru buletine de vot! | ALEGERI LOCALE 2020

Publicat acum

pe

loading...

Campania electorală este în plină desfășurare și la Dej și tensiunea generată de apropierea datei alegerilor se face simțită în fiecare colț al orașului nostru.

Organizația PMP Dej, prin canditații săi la Primărie și Consiliul Local, este prezentă zi de zi în oraș în mijlocul alegătorilor, promovând programul politic și administrativ al partidului.

Interacțiunea permanentă cu cetățenii din această campanie, ne-a reliefat o serie de probleme pe care cetățenii ni le-au transmis la întâlnirile avute, probleme punctuale, dar care sunt de mare importanță pentru oamenii din cartierele în care am avut activitate în această perioadă.

Cetățenii cartierului Dej Triaj, au pe lângă problemele tradiționale deja, cum ar fi rezolvarea problemei furnizorului de energie electrică, au de rezolvat chestiuni arzătoare: un dispensar medical în cartier, o grădiniță decentă sau creearea unei ambianțe urbanistice mai prietenoase în acest vechi cartier muncitoresc al Dejului.

Domnul Traian Mureșan, candidatul PMP Dej la funcția de primar al municipiului, este  tipul de om care prin experiența acumulată de-a lungul activității sale profesionale de aproape 30 de ani în zona privată, precum și 12 ani de activitate în cadrul Consiliului Local, poate oferi Dejului o altă perspectivă de dezvoltare în anii care vin. Dinamismul și eficiența caracteristice activității anteprenoriale trebuie transplantate și în zona administrativă, pentru a o face mai eficientă și mai prietenoasă cu cetățeanul.

Primăria trebuie să fie a tuturor dejenilor indiferent de statutul social, de gradul de educație, cultură, etnie sau religie, o instituție care să se pună zilnic în slujba cetățeanului pentru a-l sevi și ajuta în efortul nostru al fiecăruia de a face din Dej, un loc mai bun, mai frumos, mai atractiv. 

Domnul Traian Mureșan și echipa sa de consilieri din PMP, reprezintă garanția că toate aceste aspirații comune dealtfel dejenilor, pot fi atinse în cel mai scurt timp, în situația în care la scrutinul din 27 septembrie 2020, cetățenii municipiului vor pune ștampila într-un număr cât mai mare pe prima poziție de pe  buletinele de vot, acolo unde se găsesc reprezentanții PMP Dej.

Nu în ultimul rând,  la întâlnirile cu cetățenii se prezintă și echipa PMP pentru județ, respectiv pe candidatul partidului la funcția de Președinte al Consiliului Județean Cluj, dl. Senator Lungu Crstian, precum și echipa de candidați la funcțiile de consiliei județeni.

Este binecunoscut faptul că este de cea mai mare importantă pentru fiecare partid să aibă un număr cât mai mare de reprezentanți în forurile politice superioare, ca o garanție a punerii în aplicare rapide și eficiente a inițiativelor și proiectelor partidului la nivel local.

De aceea îndemnăm cu toată căldura pe cetățenii Municipiului Dej să voteze pe toate cele patru buletine de vot reprezentanții PMP. Numai așa programul politic și administrativ al PMP are cele mai mari șanse de a se pune în practică, pentru a duce orașulnostru acolo unde merită, în secolul XXI!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER