Conectează-te cu noi

....

Politic

PRO muncă, PRO inovație, PROsperăm în Dej! | ALEGERI LOCALE 2020

Publicat acum

pe

....

Vasile Marinel Revnic, candidatul PRO România la Primăria Dej, a transmis o nouă scrisoare deschisă locuitorilor din Dej.

”Dragii mei Dejeni,

....

Vin în fața dumneavoastră cu multă deschidere și cu încrederea că vom porni împreună pe drumul spre schimbarea destinului orașului nostru, la capătul căruia fiecare dintre noi va avea un trai mai bun.

Tatăl meu, preotul Revnic, mi-a insuflat credința, respectul și dragostea pentru semenul meu. Acestea sunt cele trei valori de bază după care m-am ghidat în viață, atât pe plan personal cât și pe plan profesional, valori care mă vor ajuta să duc la îndeplinire cu succes mandatul de primar, după ce voi fi primit votul dumneavoastră de încredere în 27 septembrie – ziua alegerilor locale.

În ultimele luni, dar mai ales în ultimele patru săptămâni, am reușit să străbat pas cu pas orașul nostru, din Pintic până în Triaj și din Șomcut până pe Dealul Florilor. M-am întâlnit cu o mare parte dintre dumneavoastră, iar în urma discuțiilor pe care le-am purtat împreună, am conceput un plan de măsuri care să asigure creșterea calității vieții fiecărui dejean, de la proiecte legate de infrastructură și până la proiecte de atragere a investitorilor, proiecte de creștere a numărului de locuri de muncă sau de înfrumusețare a spațiilor comune – parcuri, alei pietonale, zonele dintre blocuri.

În data de 27 septembrie, cu devotament și curaj haideți alături de mine! Este șansa noastră să începem să implementăm aceste proiecte. Dejul merită să fie din nou unul dintre orașele marcante ale Transilvaniei! Vă asigur că în echipa de consilieri locali PRO România pe care am format-o sunt oameni de bună-credință, care au performat în domeniile în care activează, dornici să se implice pentru a asigura tuturor un trai mai bun.

Fiți Pro România, fiți PRO Dej!

Votați REVNIC VASILE MARINEL, candidatul Pro România pentru funcția de primar – poziția 4 pe buletinul de vot, și echipa mea de consilieri locali!

Votați LĂPUȘAN REMUS GABRIEL președinte al Consiliului Județean și echipa sa de consilieri județeni, din partea Pro România!

Închei prin a spune că sunteți oameni minunați, cu mult bun simț, pentru care eu, REVNIC VASILE MARINEL, ca primar al vostru, mă voi lupta în următorii patru ani pentru a avea cu toții un trai mai bun!

Vă mulțumesc și vă îmbrățișez cu drag!

Al dumneavoastră,

REVNIC VASILE MARINEL”, a transmis candidatul Pro România.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER