Conectează-te cu noi

Eveniment

Poliția Municipiului Dej are un NOU comandant. Cine este

Publicat acum

pe

Poliția Municipiului Dej are un nou comandant, în persoana comisarului șef Marton Elek. Acesta are o experiență îndelungată ca polițist, activând în cadrul Biroului Investigații Criminale Cluj-Napoca.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, Marton Elek a fost împuternicit pe o perioadă de 6 luni, postul urmând să fie scos la concurs. Noul comandant al Poliției Municipiului Dej, venit de la Cluj-Napoca, și-a preluat deja atribuțiile.

Comisarul șef Marton Elek a participat la misiuni de menținere a păcii în regiunea Timorul de Est, iar pentru rezultatele obținute de-a lungul carierei a fost avansat înainte de termen. Sursele Dej24.ro susțin că la evaluări a primit calificative foarte bune, fiind un polițist extrem de apreciat la nivelul județului Cluj.

Vă reamintim, fostul șef al Poliției Dej, comisarul șef Alin Câmpean a fost trecut într-o funcție inferioară, după ce a ”încălcat norme ale Codului de etică și deontologie profesională, precum și aspecte ce țin de îndatoririle profesionale ale polițistului”. Anunțul a fost făcut, în urmă cu două zile, de Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Pingback: Comandantul Poliției Dej, chemat la DNA! Alți polițiști au fost reținuți - Dej24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER