Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Poliția Municipiului Dej, în DOLIU! Fostul șef al Biroului Rutier a DECEDAT

Publicat acum

pe

Comisarul șef în rezervă Florin Moldovan a trecut mult prea repede la cele veşnice, iar colegii săi din poliţie, acolo unde unde a lucrat 34 de ani, deplâng moartea celui care a fost şeful Biroului Rutier din Dej.

Avea doar 54 de ani și a murit pe un pat de spital, după ce a fost depistat cu o tumoră la nivel cerebral. Totul s-a desfășurat pe repede înainte. S-a prezentat la spital, în urmă cu câteva săptămâni, după ce s-a simțit rău. Au urmat o serie de investigații care au relevat faptul că pe creierul fostului polițist crescuse o tumoră uriașă, care îi punea viața în pericol și care, din păcate, nu era operabilă. În scurt timp și-a pierdut cunoștința și a zăcut până azi-noapte pe un pat de spital, unde și-a dat ultima suflare, în pofida celor care încă mai sperau într-un miracol.

Familia, colegii, prietenii sunt înmărmuriți de durere și așteaptă cu întristare să-l conducă pe ultimul drum, pe cel care a fost comisar șef (R) Florin Iosif Moldovan. Înmormântarea va avea loc vineri, de la ora 12, la capela cimitirului din cartierul Mulatău.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

Citește și:

PREMIERĂ – Schimbare IMPORTANTĂ în Poliția Dej. Cel mai vechi polițist spune ADIO meseriei!

Florin Moldovan, fostul șef al Biroului Rutier din cadrul Poliției Dej, CONFERINȚĂ privind regimurile matrimoniale – VIDEO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER