Conectează-te cu noi

Sport

Polițist din Dej, selecționat la naționala de fotbal a României

Publicat acum

pe

spargere apartamente Crangului (3)

Un polițist din Dej a fost selecționat la naționala de fotbal MAI a Românei. Acesta va participa la Campionatul Balcanic, care se va desfășura la Constanța.

Dacian Târnovan, în vârstă de 40 de ani, polițist în cadrul Poliției Municipiului Dej a fost selecționat recent la lotul național al României – MAI în vederea pregătirii pentru Campionatul Balcanic, competiție la care participă echipe precum Cipru, Grecia, Bulgaria, Serbia, Muntenegru sau Croația.

Polițistul din Dej se află deja la București unde echipa României desfășoară un stagiu de pregătire până la sfârșitul acestei săptămâni. În echipa României sunt 14 fotbaliști-polițiști selecționați din toată țara, aceștia fiind antrenați de Paul Levente (Frontieră Satu Mare).

Dacian Târnovan nu este singurul polițist din zonă selecționat la echipa națională. Gherleanul Mircea Rus face parte și el din echipa României.

Turneul final urmează să aibă loc la Constanța.

”E o satisfacție profesională că am ajuns să joc la un turneu final, să reprezint echipa României. Mă bucur foarte mult pentru această convocare și totodată pentru că reprezint orașul Dej și IPJ Cluj la acest turneu”, a declarat pentru Dej24.ro Dacian Târnovan.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER