Conectează-te cu noi

Sport

Budokan Ryu, prezent la Campionatul European de Karate WUKF pentru Copii, Cadeți și Juniori

Publicat acum

pe

campionatul national karate WKC (1)

In perioada 4 – 7 iunie 2015 va avea loc Campionatul European de Karate WUKF pentru Copii, Cadeti si Juniori, cea mai importanta competitie europeana a anului.

Competitia va fi organizata sub egida World Union of Karate Do Federations (WUKF) si va avea loc in Belgia, in orasul Herstal. Sunt asteptati peste 1000 de participanti din intreaga Europa, delegatia Romaniei fiind una deja destul de numeroasa (peste 150 de sportivi).

Clubul Sportiv Budokan Ryu va deplasa un lot de 8 persoane la acest concurs format din 5 sportivi, doi arbitri si un antrenor.

Astfel sportivii BOTA VLAD, BOCA DENISA, ORBAN REBECA si DERTA VALERIAN vor reprezenta clubul la aceasta competitie, alaturi de PANESCU DORIN care a fost recent selectionat in lotul national. Acestia vor fi insotiti de catre instructorii PAULA GROSAN si LORAND ALBERT pentru arbitraj si Bogdan Savu in calitate de antrenor.

In pregatirea pentru Campionatul European au intrat in ultima luna in cantonament de pregatire cu Maestrul Chrisophe Pinna, care a avut loc la Sighisoara alaturi de intreg lotul national, si un cantonament de club, care a avut loc la Beclean, cel de-al treilea centru de pregatire al clubului nostru.

Clubul Sportiv Budokan Ryu multumeste Consiliului Local Dej si Primariei Dej, precum si primarului Morar Costan pentru sprijinul acordat, de asemenea tuturor sponsorilor si sustinatorilor, atat firme cat si persoane fizice care au facut posibila aceasta deplasare.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER