Conectează-te cu noi

Eveniment

Polițiștii din Câțcău au identificat un transport ilicit de material lemnos

Publicat acum

pe

lemne cuzdrioara (1)

Poliţiştii clujeni acționează zilnic pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul silvic. Ieri, în urma acțiunilor derulate, a fost identificat material lemnos abandonat, precum și transporturi ilicite de lemn.

Pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul silvic, poliţiştii desfăşoară zilnic activităţi pe raza judeţului.

La data de 20 ianuarie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Fizeșu-Gherlii, împreună cu pădurar din cadrul Ocolului Silvic Gherla, au desfășurat activități de control a circulației materialului lemnos pe raza comunei Fizeșu-Gherlii.

Astfel, au fost identificați circa 8 metri cubi de material lemnos abandonați pe domeniul public de pe raza localității Bonț.

Materialul lemnos a fost ridicat și predat în custodie reprezentanților ocolului silvic.

Totodată, cercetările sunt continuate pentru stabilirea provenienței materialului lemnos și luarea măsurilor care se impun.

De asemenea, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Comunale Bonțida și Câțcău au identificat transporturi ilicite de material lemnos pe raza de competență.

Astfel, au fost identificați doi bărbați, din comunele Bonțida și Hodac – județele Cluj și Mureș, care transportau ilicit material lemnos. Aceștia au fost sancționați, iar materialul lemnos de circa 450 de lei, a fost confiscat.

Poliţiştii clujeni continuă acțiunile de prevenire a faptelor care aduc atingere fondului forestier.

foto: arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER