Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Polițiștii din Cluj NU mai dau AMENZI rutiere în semn de protest! Vezi de ce

Publicat acum

pe

....

Polițiștii au pus în practică un protest inedit – nu mai dau amenzi rutiere, doar avertismente scrise sau verbale. Motivul este faptul că nu le-au crescut salariile de bază, la fel ca și la ceilalți bugetari, potrivit monitorulcj.ro.

....

Forma de protest a fost inițiată acum câteva zile, dar ia amploare. În mai multe județe din țară, printre care și Cluj, o bună parte dintre polițiști nu mai dau amenzi spre bucuria șoferilor care încalcă legea. Depinde cum le e norocul, dacă dau peste un om al legii protestatar sau indiferent la cerințele majorității, conform sursei citate.

Astăzi, are loc un miting masiv în fața MAI la care au anunțat că vin circa 10.000 de oameni, aprobat de Primăria Capitalei, la inițiativa Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP), dar la care și-au anunțat prezența și cei din Sindicatul Polițiștilor „Diamantul”, SNP Decus Sibiu, Sindicatul Polițiștilor Dolj – Maceașanu, Europol, SNPOR-Borovina. Fac excepție SNPPC și Prolex, ai căror lideri au decis să protesteze pe data de 25 martie, din fața MAI până în fața Guvernului.

SNAP îndeamnă la unitate între poliţişti

Indiferent de situație, S.N.A.P. își va urma drumul fără ezitare și mulțumim pe această cale, polițiștilor care și-au manifestat dorința de a participa alături de noi, în data 16 martie 2017, începând cu ora 09:00, în fața sediului Ministerului Afacerilor Interne și au înțeles că organizația noastră se ține de cuvânt, chiar dacă suntem supuși la diverse presiuni.

Obiectivi, așa cum am fost de fiecare dată și fără a intra în polemică cu alte organizații, facem din nou apel și acum pe ultima sută de metri la ,,UNITATE SINDICALĂ”, cu mențiunea că toți participanții să respecte, pe toata durata protestului, hotărârile luate de către organizatori.

Orice polițist este bine-venit alături de noi, indiferent de apartenența sindicală sau funcția profesională, protestul fiind organizat pentru drepturile tuturor; aviz acelor șefi care fac eforturi pentru a planifica cât mai mulți polițiști în serviciu sau la diverse activități pe data de 16 martie, astfel încât să nu poată participa la miting !!!”, se arată într-un comunicat al Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP).

 

Sursa – monitorulcj.ro

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER