Conectează-te cu noi

Eveniment

Polițiștii din Dej au aplicat 27 de sancțiuni și au reținut patru permise și două certificate

Publicat acum

pe

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej şi cei ai Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere şi impunerea unui climat de disciplină în randul participanților la trafic.

Ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, au desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor de circulație şi de impunere a unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic.

Acțiunea a vizat depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, a celor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor, care conduc sub influența alcoolului și a pietonilor care traversează neregulamentar și se expun riscului de a fi accidentați.

În urma activităţilor desfăşurate și a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 27 de sancţiuni contravenţionale, 7 pentru depăşirea regimului legal de viteză, 1 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului electric, 6 pentru opriri neregulamentare, 12 pentru alte diferite abateri de la legislaţia rutieră.

De asemenea, au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată, 4 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare.

Acțiunea s-a desfășurat pe raza municipiului Dej, pe D.N. 1C şi D.N.17, pe raza comunelor Căşeiu, Câţcău şi Cuzdrioara.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER