Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Polițiștii din județul Cluj, la datorie pe perioada minivacanței de Rusalii

Publicat acum

pe

Politia politisti ipj cluj razie filtru (5)

Peste 600 de poliţişti vor acţiona pentru ca minivacanţa de Rusalii să fie petrecută în siguranţă, iar manifestările organizate pe raza judeţului Cluj să se desfăşoare în condiţii optime.

Pentru perioada 18-20 iunie, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost luate măsuri suplimentare pentru menţinerea ordinii publice, precum şi pentru asigurarea intervenţiei rapide la solicitări.

Poliţiştii de ordine publică vor acţiona, cu precădere, în zonele în care se organizează slujbe religioase, precum şi alte evenimente care angrenează un număr mare de participanţi, pentru a preîntâmpina faptele antisociale şi a menţine un climat de siguranţă publică.

Polițiștii rutieri vor fi prezenți pe principalele drumuri naționale pentru prevenirea accidentelor, precum şi pe drumurile cunoscute cu trafic intens în mediul urban. Aceştia vor acționa cu aparate radar, inclusiv echipamente de ultimă generație (dispozitiv True Cam).

De asemenea, se vor lua măsuri pentru fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult și a stațiunilor turistice.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER