Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Pompieri din Dej, prezenți la etapa finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență – FOTO

Publicat acum

pe

loading...
ISU Cluj – cu trei pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej în lot – a obținut locul 7 la etapa finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență.

Competiția – care a avut ca principal obiectiv perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă – a avut loc în județul Iași, gazdă fiind Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Mihail Grigore Sturdza”.

La întrecerea din perioada 28-31 august au participat loturile reprezentative ale inspectoratele județene pentru situații de urgență din Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Călărași, Cluj, Constanța, Ialomița, Iași, Neamț, Sibiu și Suceava, toate cele 12 loturi obținând calificarea în urma etapelor precedente desfășurate la nivel regional.

Cele patru probe de concurs au fost „Pista cu obstacole pe 100 metri”, „Ştafeta 4 x 100 metri”, „Scara de fereastră” şi „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”. În urma desfășurării probelor, ISU Cluj – care a avut în componență și trei pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej (plt. maj. Radu Achimaș, plt. maj. Adrian Mânzat și plt. maj Ionuț Ungurean) – a obținut locul 7.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE ELECTORALĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER