Conectează-te cu noi

Eveniment

Poveste de dragoste deranjată de polițiști. Se iubeau în baia unui local din Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Retinuta

Situație tragicomică pentru oamenii legii din Dej, care au fost astăzi solicitați șă intervină la un local din Dej.

Un apel la 112 a anunțat astăzi, în jurul orei 12:00, despre faptul că două persoane puse pe ceartă, s-ar fi închis în baia unui local din Dej. La fața locului au intervenit pompierii dejeni, dar și un echipaj de poliție.

Potrivit informațiilor obținute de la fața locului, între două persoane, femeie și bărbat, care ar fi consumat mai multe păhărele cu alcool, ar fi izbucnit un scandal. Printre cuvintele grele adresate în văzul tuturor, femeia a amenințat că își va pune capăt zilelor. S-a deplasat în baia localului și s-a închis acolo cu intenția de a-și pune planul în aplicare. Văzând că este pusă pe fapte, bărbatul a intrat și el în baie în încercarea de a o convinge să renunțe la acest gest. Scandalul a continuat mai multe zeci de minute după care s-a așternut liniștea.

După un timp, o angajată a localului, observând că nu se mai aud urlete dinspre baie ci doar zgomote, a decis să intre să vadă ce s-a întâmplat. Nu a reușit să deschidă ușa pentru că aceasta era blocată din interior.

Gândindu-se la ce e mai rău, aceasta, a alertat autoritățile care au intervenit imediat la fața locului. Nu era vorba de nicio sinucidere însă, ci despre doi soți, amețiți de aburii alcolului, care și-au găsit cuibușor de nebunii chiar în baia localului.

Oamenii legii i-au transportat pe cei doi iubăreți la secția de poliție pentru declarații, i-au identificat și le-au sugerat ca data viitoare să folosească o cameră de hotel pentru momentele pline de tandrețe din relația lor.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER