Conectează-te cu noi

....

Eveniment

Preșcolari din Dej, înghesuiți ”ca sarmalele” într-un autocar. Polițiștii au intrat pe fir – FOTO

Publicat acum

pe

copii gradinita lumea piticilor (8)

Preșcolarii de la Grădinița ”Paradisul Piticilor” din Dej au fost astăzi în excursie la Târgu Mureș, însă la întoarcere însoțitorii lor și părinții au fost întâmpinați de polițiști. Motivul? 73 de persoane se aflau în autocarul de 53 de locuri.

....

Încă de dimineață, la plecare, o parte dintre părinți au fost revoltați după ce micuții lor au fost înghesuiți în autocar ”ca sarmalele”, după cum s-au exprimat chiar aceștia. Deși autocarul cu care s-au deplasat spre Târgu Mureș are doar 53 de locuri, în acesta au urcat nu mai puțin de 72 de persoane, 62 de preșcolari și 10 însoțitori.

Recunoaște chiar directorul Grădiniței ”Paradisul Piticilor” Dej, Lucreția Iftimi. ”În total am avut 62 de copii prezenți. Am fost 10 însoțitori. Autocarul are 53 de locuri. Copiii sunt mai mici și i-am perindat așa pe scaune, au stat trei, după aceea doi, am făcut foarte multe pauze, unde ne-am relaxat, am băut apă”, a declarat la sosire directorul instituției. Femeia a mai spus că nu au fost probleme pe traseu, iar copiilor nu le-a fost rău.

Preșcolarii au vizitat Grădina Zoologică din Târgu Mureș și au fost în parcul de distracții, a mai arătat Iftimi.

Polițiștii din Dej, ajunși și ei la fața locului la sosirea autocarului, efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs acest incident.

Reclamă
2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER