Conectează-te cu noi

Social-Cultură

POVESTE INCREDIBILĂ: Familia din Dej care a adoptat nu mai puțin de 12 copii – VIDEO

Publicat acum

pe

Familie 12 copii Dej

Șapte fete şi cinci băieţi. Sunt cea mai mare avere a familiei Rus din Dej. Deşi părinţii nu au avut niciodată un copil natural, casa le este plină de prunci adoptaţi sau luaţi în regim de plasament de la orfelinate. Abandonaţi sau rămaşi orfani, copiii se bucură de o viaţă normală de familie datorită părinţilor adoptivi.

Povestea soţilor Sanda şi Gavril Rus din Dej a început acum 19 ani, când s-au hotărât să adopte un copil. Tot atunci pentru prima data le-a fost dat să audă cum cineva le spune „mamă” şi „tată”. Geanina nu şi-a cunoscut niciodată părinţii biologici. A fost abandonată în maternitate, iar de la un an şi două luni avea să înceapă o viaţă nouă în sânul familiei Rus.

Cei doi soţi nu s-au oprit aici. În anii ce au urmat, în locuinţa lor au mai intrat încă patru suflete. Gabriela, Antoniu, Beniamin şi Miriam. Pe lângă cei cinci copii ce le poartă numele, familia Rus a mai făcut loc în casa sa altor şapte copii din orfelinat.

„Ziua noastră începe undeva la 6 dimineaţa şi se termină în noapte târziu, trecut de ora unu spre două. Avem patru ore de respiro apoi intrăm iar în program. Avem un meditator care vine trei ore pe zi şi îi ajută la teme pe copii. Fiecare copil mai mare are în îngrijire unul mai mic”, au povestit părinţii, potrivit realitatea.net.

Familia Rus locuieşte într-o casă cu şapte dormitoare, trei băi, living, bucătărie şi două camere de zi. Copiii se bucură de o educaţie aleasă. După ore merg la karate, la fotbal, la atletism sau iau ore de muzică şi toţi au rezultate foarte bune la şcoală.

Soţii Rus spun că nu este exclus să mai adopte şi alţi copii orfani.

Sursa – realitatea.net 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER