Conectează-te cu noi

Politic

PPDD, absorbit de UNPR. Ce se întâmplă la nivel de Dej? – PREMIERĂ

Publicat acum

pe

ppdd unpr 2

PPDD a fuzionat prin absorbţie cu UNPR, în urma unei reuniuni comune a Conferinţei naţionale a UNPR şi a Congresului PPDD. Consilierul local din Dej, Nicolae Lazăr a participat și el la întâlnire.

„Vreau să ştiţi că în plan organizatoric suntem şi vom fi tot mai puternici. Noi aveam 358.000 de membri de partid înscrişi la Tribunal, cel mai mare partid din România – PSD avea vreo 500.000, iar celelalte, vreo 100.000 de membri înscrişi. În ultimele 2 luni s-au mai înscris în UNPR peste 70.000 de români. Sunt convins că şi cu dumneavoastră, în momentul de faţă suntem peste 500.000 de membri de partid UNPR”, a declarat preşedintele UNPR Gabriel Oprea.

Contactat pentru a afla ce reprezintă această mișcare la nivel de Dej, consilierul local Nicolae Lazăr (președinte PPDD Dej) ne-a declarat:

„Sunt momente în viață în care trebuie să alegi între interesul propriu, egotic, personal și interesul general, colectiv. Cred că un astfel de moment este și Congresul de fuziune al UNPR cu PPDD. Pentru că fiecare dintre cele două formațiuni politice au înțeles că, în aceste vremuri tulburi, interesul național trebuie să fie mai presus de interesul personal sau de grup, că lucrurile nu se pot schimba decât prin implicare, prin asumarea construcției, prin forța colectivă pusă în slujba cetățeanului, prin coagularea energiilor care pot și vor să schimbe în bine viața oamenilor, care vizează interesul național, în primul rând.

UNPR este astăzi un partid puternic. Suntem al treilea partid, ca număr de aleși. Suntem un partid care are multe de spus, mai ales în această perioadă. Dar lucrul cel mai important: toată forța acestui partid va fi pusă în slujba interesului național, pentru că ne dorim să facem o politică pentru România. Din acest motiv Partidul Poporului – Dan Diaconescu a acceptat o fuziune, renunțând la orgoliu, la interesele personale sau de grup, solicitând o singură garanție: Progresul României, interesul național!

Sunt convins că această fuziune va aduce noi perspective inclusiv pentru municipiul Dej. UNPR este o forță, iar împreună putem depăși rezultatul înregistrat la nivel local, în anul 2012. Îi îndemn pe toți aceia care își doresc siguranța și stabilitatea acestei construcții politice, să adere la UNPR. Împreună putem face multe! Împreună ne putem implica să schimbăm lucrurile în bine. Împreună ne putem pune în slujba interesului național.

Progresul României, interesul național!”, a declarat pentru Dej24.ro Nicolae Lazăr, fostul președinte al PPDD Dej, cel mai probabil viitorul președinte al UNPR Dej.

UNPR are aproximativ 1000 de susținători la Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER