Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Președintele Klaus Iohannis participă duminică, la Cluj, la deschiderea oficială a Olimpiadei Internaționale de Matematică

Publicat acum

pe

Președintele României, Klaus Iohannis, se va afla duminică, 8 iulie, în municipiul Cluj-Napoca, unde va participa la ceremonia oficială de deschidere a celei de-a 59-a ediții a Olimpiadei Internaționale de Matematică.

Evenimentul, care se desfășoară în perioada 3-14 iulie, reprezintă cea mai veche și cea mai prestigioasă competiție din domeniul științelor adresată elevilor de liceu, prima ediție având loc în România, în anul 1959.

Prin organizarea în România a Olimpiadei Internaționale de Matematică, s-a dorit marcarea simbolică a Centenarului Marii Uniri, anul acesta la Cluj-Napoca fiind prezenți aproximativ 1.500 de participanți din peste 100 de țări, de pe cinci continente.

Președintele României va vizita, totodată, Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță”, unitate sanitară care asigură servicii medicale preventive, curative și paliative în domeniul oncologic și care desfășoară o amplă activitate de învățământ și cercetare.

Prin această vizită, Președintele Klaus Iohannis transmite un semnal de încurajare a investiției în zona sănătății și susține un model de bună practică în domeniul medical, reprezentat de un spital care face performanță”, se arată într-un comunicat de presă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER