Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Prezența târgului „Produs de Cluj” la Gherla, un real succes

Publicat acum

pe

Caravana Produs de Cluj a poposit, în weekend, la Gherla, pentru a şasea oară consecutiv, târgul ajungând, totodată, la a 64-a ediţie organizată de la înfiinţare.

Evenimentul de la Gherla a fost primul din acest an desfăşurat în judeţul Cluj, ediţiile anterioare din 2017 având loc la Deva, Alba Iulia şi Mediaş. Platoul autogării a găzduit aproximativ 50 de expozanţi, producători de alimente şi meşteşugari clujeni, precum şi invitaţi speciali din judeţele vecine.

Vizitatorii târgului au avut la dispoziţie caş şi brânzeturi din lapte de oaie, produse tradiţionale din carne de porc, miere de albine, prăjituri şi ciocolată de casă, turtă dulce, ţuică de fructe şi vinuri provenite din fermele clujene. La mare căutare au fost şi bijuteriile lucrate de mână, articolele de marochinărie, iile şi cămăşile tradiţionale precum şi săpunurile naturale şi vasele de ceramică.

Ne-am bucurat să constatăm că locuitorii municipiului Gherla ştiu să aprecieze lucrurile de calitate, arta populară şi tradiţiile româneşti. Suntem, astfel, mulţumiţi că am putut să le oferim din nou ocazia de a achiziţiona produse de cea mai bună calitate făurite de micii întreprinzători clujeni, contributori la creşterea economiei locale“, a precizat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judetean Cluj.

Ediţia de la Gherla a Târgului Produs de Cluj s-a desfăşurat în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Gherla. Următoarea manifestare din cadrul turneului naţional va avea loc la Câmpia Turzii, între 1 şi 4 iunie.

CITEȘTE ȘI:

Cum a fost prima zi „Produs de Cluj” la Gherla și ce pregătesc organizatorii pentru astăzi – FOTO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER