Conectează-te cu noi

Politic

Prima acțiune comună a TLDE și OFLDE Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

TLDE Dej Ecologizare (9)

Organizația de tineret TLDE Dej, împreună cu organizația de femei OFLDE Dej, a organizat astăzi, cu începere de la ora 13:00, o acțiune de ecologizare pe malul râului Someș.

Scopul acestei ecologizări este, după spusele președintelui TLDE Dej, Tiberiu Grigar, de a veni în sprijinul comunității, dar și în sprijinul altor organizații care au desfășurat acțiuni asemănătoare.

Vom repeta această acțiune de ecologizare și în alte zone, unde va fi necesar, începând din primăvară. În următoarea săptămână vom desfășura o acțiune comună cu organizația de femei, venind în sprijinul persoanelor nevoiașe din comunele limitrofe ale municipiului Dej, unde vom transporta mobilă și îmbrăcăminte.

Toate aceste acțiuni sunt susținute de către președintele organizației ALDE Dej, Știr Vicențiu. Pe această cale țin să îi mulțumesc pentru sprijinul acordat. Vă dorim tuturor un weekend plăcut, iar noi, cei din organizație, ne vom întâlni la prima seară de socializare”, a declarat pentru Dej24.ro Tiberiu Grigar, președintele organizației TLDE Dej.

Click AICI pentru mai multe fotografii!

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER