Conectează-te cu noi

Naţional

Prima cantitate de vaccin gripal a fost livrată. Vaccinarea antigripală poate începe

Publicat acum

pe

loading...

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a declarat, miercuri, că prima cantitate de vaccin antigripal a fost livrată în ţară, iar vaccinarea poate începe, afirmând că până la sfârşitul lunii va fi semnat şi contractul pentru cantitatea de vaccin necesară pentru tot anul.

Vreau să vă anunţ că de ieri prima cantitate de vaccin gripal a fost livrată în ţară şi este direct livrată la direcţiile de sănătate pulblică, aşa că vaccinarea antigripală poate începe. Contractul pentru cantitatea care este necesară pe tot anul la vaccin antigripal urmează să fie semnat până la sfârşitul acestei luni”, a declarat ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, la o dezbatere privind legea vaccinării, organizată la Parlament.

La finalul lunii septembrie, ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a decis demiterea Amaliei Şeban din funcţia de director general – Direcţia generală de asistenţă medicală si sănătate publică din cauza întârzierilor înregistrate la procedura de achiziţie a vaccinului antigripal.

Decizia a venit după ce premierul Mihai Tudose l-a apostrofat, în şedinţa de Guvern, pe ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, cu privire la achiziţia vaccinurilor antigripale, afirmând că ”în fiecare an jucăm în acelaşi film, cu manualele şi cu vaccinurile -începe licitaţia în ziua în care trebuie distribuţia”.

 

Sursa – Mediafax

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER