Conectează-te cu noi

Politic

Primar din județul Cluj, EXCLUS din PSD! A atras fonduri europene de 100 de milioane de euro

Publicat acum

pe

Primarul oraşului Turda, Cristian Matei, a fost exclus din PSD, din cauza „repetatelor încălcări ale statutului”, scrie Mediafax.

Municipalitatea din Turda este cunoscută după ce a atras aproape 100 de milioane de euro din fonduri europene pentru finanţarea a 19 proiecte.

Surse din partid spun însă că primarul a fost exclus din cauza deputatului Cristina Burciu, din zona Turda, care a votat pentru învestirea Guvernului Orban şi „trebuia dat un semnal că se face curăţenie la Turda”.

La rândul său, deputatul PSD Cluj, Horia Nasra, a transmis un comunicat de presă, în care arată că „intruşii cocoţaţi în fruntea PSD Cluj au încropit nestatutar un birou municipal în Turda şi l-au exclus din PSD pe Matei Cristian, primarul municipiului Turda”.

Primăria Turda, condusă de Cristian Matei, a semnat în ultima perioadă 13 contracte mari de finanţare din fonduri europene pentru proiecte care se află deja în implementare, la care se adaugă 3 proiecte admise la finanţare şi 3 proiecte aflate în faza de evaluare.

„Valoarea totală a celor 19 proiecte este de 453 de milioane de lei, adică aproape 100 de milioane de euro”, declara Cristian Matei la începutul lunii noiembrie.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER