Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Primăria Dej a publicat salariile angajaților! Cât câștigă edilul Morar Costan în comparație cu un muncitor necalificat

Publicat acum

pe

....

Pe site-ul Primăriei Municipiului Dej au fost publicate recent salariile angajaților din cadrul instituției. Precizăm că legea obligă Unităţile Administrativ Teritoriale să facă publice salariile angajaţilor.  

....

Legea prevede că “toate autorităţile şi instituţiile publice (…) vor publică la sediul propriu şi pe pagină proprie de internet, în datele de 31 martie şi 30 septembrie ale fiecărui an, şi vor menţine publicată o lista a tuturor funcţiilor din autorităţile sau instituţiile publice respective ce intră în categoria personalului plătit din fonduri publice, cuprinzând următoarele: salariul de baza, solda funcţiei de baza/salariul funcţiei de baza, indemnizaţia de încadrare sau indemnizaţia lunară, după caz; tipul, baza de calcul, cota procentuală, valoarea brută a sporurilor, compensaţiilor, adaosurilor, primelor şi premiilor eligibile pentru fiecare funcţie, precum şi baza legală a acordării acestora; valoarea anuală a voucherelor de vacanţă care urmează să fie acordate pentru o perioada lucrată de un an, precum şi baza legală a acordării acestora; valoarea anuală a indemnizaţiei de hrană care urmează să fie acordată pentru o perioada lucrată de un an, precum şi baza legală a acordării acesteia; orice alte drepturi în bani şi/sau în natură, dacă este cazul, precum şi baza legală a acordării acestora; orice informaţii cu privire la posibile limitări ale venitului salarial, precum şi baza legală a acestora”.

În ceea ce privește Primăria Municipiului Dej, la data de 31 martie 2018, cel mai mare salariu îl are edilul Morar Costan – 15438 lei brut (9031 net), urmat de viceprimarul Teodora Muncelean – 13063 lei brut (7642 net). Pe poziția a treia este situat secretarul unității administrativ-teritoriale, cu 9880 lei brut (5780 net).

Un director general este răsplătit cu 9443 lei brut (5524 net), un arhitect șef încasează 8987 lei brut (5257 net), iar un director general adjunct se alege cu 8854 lei brut (5179 net). Directorii, șefii de compartiment și directorul executiv primesc 8721 lei brut (5102 net), în timp ce directorul adjunct, contabilul șef, inginerul șef, șeful de sector și directorul executiv adjunct este răsplătit cu 7923 lei brut (4635 net).

Tot în categoria ”funcții publice de conducere” este prevăzut că șeful de serviciu și arhitectul șef la nivel de oraș încasează 7657 lei brut (4479 net), iar un șef de birou sau de serviciu 7410 lei (4334 net).

Cât câștigă un auditor, un consilier sau un referent de specialitate, aflați din atașamentul de mai jos. Tot acolo puteți vedea care este salariul unui secretar sau a unui muncitor necalificat.

 

Salarii Primăria Dej – 31 martie 2018 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER