Conectează-te cu noi

Administraţie

Primăria Dej, LICITAȚIE PUBLICĂ de vânzare a unui imobil executat silit!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Municipiul Dej prin autoritatea executiva Primarul municipiului Dej, cu sediul in Dej, str. 1 Mai, nr. 2 prin aparatul propriu de specialitate Serviciul Impozite si Taxe Persoane Juridice, Urmarire si Executare Creante, in temeiul art. 250, alin. 1 din Legea 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, face cunoscut ca in ziua de 21 noiembrie 2019, ora 13,00 in localitatea Dej, str. 1 Mai, nr. 2, se vor vinde prin licitatie publica urmatoarele bunuri imobile aflate in proprietatea Asociatia Micul Samaritean cu domiciliul in Mun. Sibiu, str. Nicolae Telcu, nr. 37, jud. Sibiu.

Executarea silita are la baza dosarul de executare nr. 2774.

Denumirea imobilului, caracteristici principale:

  1. Imobil situat in Dej, jud. Cluj, str. Al. Tomis, nr. 10, bl. D17, et. IV, ap. 29, compus din : 3 camere, 1 bucatarie, 1 camara de alimente, 1 baie, 1 vestibul, 1 sas, 1 logie, in suprafata utila de 54,12 mp. cu cota de 3,57/100 parte din p.i.c. inscris in cf colectiva nr. 7583 si cota de 20/550 parte folosinta teren, inscris in cf 50306-C1-U10, PROVENITA DIN CARTEA FUUNCIARA DE PE HARTIE CU NR. 12037 ind dej, NR. TOPO 4190/S/XXIX.

Pretul de evaluare sau de pornire licitatie:

Imobil evaluat la 129.600 lei valoarea de piata estimata. 97.200 lei reprezentand pretul de pornire al licitatiei, redus cu 25% (a doua licitatie).

Invitam pe aceasta cale pe toti care pretind vreun drept asupra bunurilor, sa instiinteze despre aceasta organul de executare inainte de data stabilita pentru vanzare.

Cei interesati in cumpararea bunurilor sunt invitati sa prezinte pana cel tarziu in data de 20 noiembrie 2019, orele 15,00 urmatoarele:

a) oferta de cumparare;

b) dovada platii taxei de participare ori a scisorii de garantie bancara, reprezentand 10% din pretul de pornire a licitatiei. Taxa de participare reprezinta 10% din pretul de pornire alicitatiei si se plateste in lei la Municipiul Dej – Trezoreria operativa Municipiul Dej, cont RO 12 TREZ 2175006 XXX 0000 65. Pentru participarea la licitatie ofertantii pot constitui si garantii, in conditiile legii, sub forma scrisorii de garantie bancara.

c) imputernicirea persoanei care il reprezinta pe ofertant;

d) pentru persoanele juridice romane, copie de pe certificatul unic de inregistrare eliberat de oficiul registrului comertului;

e) pentru persoanele juridice straine, actul actul de inmatriculare tradus in limba romana;

f) pentru persoanele fizice romane, copie de pe actul de identitate;

g) pentru persoanele fizice straine, copie de pe actul de identitate/pasaport.

Ofertele de cumparare pot fi depuse la registratura Primariei Municipiului Dej, direct sau transmise prin posta, in plic cu adresa de inaintare. Nu se admit oferte telefonice, telegrafice, transmise prin telex, fax, e-mail.

Data limita pentru depunerea ofertelor este ziua anterioara licitatiei, respectiv pana in 20 noiembrie 2019, pana la orele 15,00.

Debitorii, proprietari ai imobilelor, nu pot licita nici personal, nici prin intermediul altor persoane.

Informatii suplimentare la Primaria Municipiului Dej, str. 1 Mai, nr.2, Serviciul Impozite si Taxe Persoane Juridice, Urmarire si Executare Creante, camera 45-46.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER