Conectează-te cu noi

Administraţie

S-a dat startul votului pentru proiectele ”Implică-te pentru Dej”. Vezi cele TREI PROIECTE!

Publicat acum

pe

loading...

Propunerile de proiecte înscrise pe platforma online au fost analizate de către comisia de evaluare din cadrul Primăriei Dej, iar în urma procesului de validare a fost aprobat un număr de trei proiecte din cele 10 trimise de către locuitorii municipiului Dej în cadrul procesului de bugetare participativă.

Cele trei proiecte declarate eligibile care sunt publicate spre a fi votate pe platforma ”Implică-te pentru Dej” sunt următoarele:

  • Implementarea sistemului de semaforizare cu buton la trecerile pentru pietoni semaforizate din municipiul Dej.
  • Toalete ecologice automate potrivite și persoanelor cu dizabilități
  • Dog Park Dealul Florilor

Proiectele care vor obține cel mai mare număr de voturi vor fi implementate de serviciile de specialitate din cadrul Primăria Municipiului Dej.

Procesul de vot are loc exclusiv online, prin intermediul platformei Implică-te pentru Dej/ secțiune a site-ului www.primariadej.ro, în perioada 𝟐𝟖 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞-𝟏𝟓 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞. Pentru a putea vota, fiecare dintre cetățeni trebuie să aibă un cont activ pe platformă, să aibă vârsta de minim 18 ani și domiciliul în municipiul Dej. Doar persoanele care se află fizic în aria teritorială a municipiului Dej pot vota.

Fiecare cetățean înscris pe platforma Implică-te pentru Dej/ secțiune a site-ului www.primariadej.ro poate vota două proiecte – câte unul pentru fiecare dintre cele două linii de proiecte stabilite.

Pentru eventuale dificultăți pe care cetățenii le întâmpină în etapa de votare sau alte informații suplimentare cu privire la bugetarea participativă, aceștia au la dispoziție adresa de e-mail implicatepentrudej@dej.ro sau numărul de telefon 0264 211 790, interior 139.

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER