Conectează-te cu noi

Administraţie

Primăria Municipiului Dej vrea să cumpere o automăturătoare stradală de mare capacitate, în valoare de 759.600 lei

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej vrea să achiziționeze pentru curățenia orașului o automăturătoare stradală de mare capacitate, pentru care este dispusă să plătească aproape 760.000 de lei.

Conform anunțului postat pe SEAP, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este de 25 august 2017, ora 16:00, iar contractul se înscrie într-un proiect/program finanțat din fonduri comunitare.

Evaluarea ofertelor se va face până cel târziu luni, 18 septembrie 2017, la ora 18:00.

Stabilirea ofertei câstigatoare se realizeaza numai prin compararea preturilor prezentate în cadrul ofertelor admisibile, fara sa fie cuantificate alte elemente de natura tehnica sau alte avantaje. În cazul în care se constata ca ofertele clasate pe primul loc au preturi egale, autoritatea contractanta va solicita respectivilor ofertanti, pentru departajare, o noua propunere financiara în plic închis, caz în care contractul va fi atribuit ofertantului a carui noua propunere financiara are pretul cel mai scazut. Pt modelul de acod de asociere, angajamentul tertului sustinator, modelul de contract/acord de subcontractare – se solicita a fi prezentate ofertantului aflat pe primul loc contract/acord de subcontractare, prezinta la finalizarea evaluarii ca urmare a solicitarii autoritatii contractante”, se mai precizează în anunțul postat pe SEAP.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER