Conectează-te cu noi

Administraţie

Proiecte pe fonduri nerambursabile, în valoare de peste 1,7 milioane de lei, aprobate pentru Dej

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej a obținut finanțare pentru patru proiecte prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2017-2020 din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

Valoarea, totală a proiectelor este de peste 10 milioane lei și vizează reabilitarea a 3 gradinițe și construirea unui pod.

  • Reabilitarea și dotarea Creșei din Municipiul Dej, str. Regina Maria, nr. 19, cu valoarea alocată din bugetul de stat de 1.759.250,42 lei
  • Reabilitarea, extinderea și dotarea grădiniței cu program prelungit Lumea Piticilor, municipiul Dej, str. Aurora, nr. 3, Municipiul Dej”, cu valoarea alocată din bugetul de stat de 4.581.713,64 lei
  • Realizarea și dotarea grădiniței cu program prelungit Junior, str. Înfrățirii nr. 30, Municipiul Dej, cu valoarea alocată din bugetul de stat de 2.719.297,22 lei
  • Construire pod peste Valea Jichiș (Salca), pe strada Slatinei, în municipiul Dej, cu valoarea alocată din bugetul de stat de 972.524,00 lei.

Proiectele au fost depuse în anul 2016, la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene Pentru și în această toamnă urmează să fie semnate contractele de finanțare.

Sunt 4 mari investiții care se vor realiza în municipiul nostru, după semnarea contractelor de finanțare. Mai avem depuse tot în 2016 două proiecte pe infrastructură, care sperăm să fie și acestea finanțate”, a declarat primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER