Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Primarul Comunei Cășeiu a câștigat procesul împotriva ANI!

Publicat acum

pe

....

FOTO – Arhivă

Primarul comunei Cășeiu, Silviu Boldor, a câștigat procesul cu Agenția Națională de Integritate (ANI), la trei ani și jumătate după ce a fost acuzat de conflict de interese administrativ și penal.

Înalta Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat în cazul primarului comunei Cășeiu acuzat de Agența Națională de Integritate de conflict de interese administrativ și penal. Potrivit unui comunicat transmis de către ANI la data de 6 noiembrie 2015 „în calitate de primar, BOLDOR SILVIU a aprobat și semnat mai multe documente privind reluarea activității și promovarea într-o funcție superioară a soției acestuia, BOLDOR A* V****, în cadrul primăriei comunei Cășeiu, Jud. Cluj. Totodată, BOLDOR SILVIU a aprobat și semnat documentele prin care angajații instituției, printre care și soția acestuia, au primit un spor pentru condiții periculoase sau vătămătoare de muncă”, se arată în comunicatul de presă al Agenției Naționale de Integritate (ANI).

....

După trei ani și jumătate, Înalta Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat în procesul intentat de către primarul Silviu Boldor împotriva Agenției Naționale de Integritate (ANI), dispunând astfel ANI anularea raportului de evaluare în care primarul comunei Cășeiu Silviu Boldor este acuzat de conflict de interese administrativ și penal.

Admite recursul declarat de recurentul-reclamant Boldor Silviu împotriva Sentinţei civile nr. 83/2016 din 21 martie 2016 a Curţii de Apel Cluj – Secţia a III-a de contencios administrativ şi fiscal. Casează sentinţa atacată şi, rejudecând, admite acţiunea reclamantului Boldor Silviu şi dispune anularea Raportului de evaluare nr.41124/G/II/ 06.11.2015 întocmit de Agenţia Naţională de Integritate-Serviciul de Integritate Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 24 mai 2019”, se arată în soluția dată de ÎCCJ.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER