Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Primarul comunei Mica: Au demarat lucrările de reabilitare și consolidare la DJ 172 F – FOTO

Publicat acum

pe

Primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz a anunțat că, la începutul acestei săptămâni, au fost demarate lucrările de reabilitare și consolidare la drumului județean DJ 172 F, în localitatea Mănăstirea, unde o porțiune de drum a fost grav afectată din cauza unor alunecări de teren.

”Termenul de execuție a lucrărilor la DJ 172 F este de 3 luni. Împreună cu cetățenii din zonă am sesizat Consililul județean Cluj cu privire la gravitatea acestei situații, iar sumele de bani necesare unei astfel de investiții au fost aprobate în cel mai scurt timp, motiv pentru care le mulțumesc încă o dată consilierilor județeni și președintelui Consiliului județean Cluj, Alin Tișe. Am reușit împreună, iar implicarea cetățenilor alături de mine mi-a dat mereu putere să lupt pentru dezvoltarea comunei noastre. Eu am rămas același om pentru oameni și nu în ultimul rând un om al faptelor. Din 2016 de când am fost ales primarul acestei comune am luptat să atrag cât mai multe fonduri pentru comuna Mica, prin diverse proiecte, fie de la UE, de la Ministerul Dezvoltării sau de la Consiliul județean Cluj. Am știut și cunosc toate nevoile comunei noastre, iar prin proiectele implementate la nivelul fiecărei localități am încercat să aduc plus valoare fiecărui loc. Niciodată nu voi lansa promisiuni fără a avea o bază concretă a realizarii lor. Sunt un om al faptelor, iar faptele mă reprezintă! Am construit împreună, continuăm împreună! Mergem mai departe!”, a transmis primarul Tiberiu Zelencz.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. nicu

    2020-08-28 la 9:06:48 AM

    Alo, baiatu crezi ca ne prostesti.Ai inceput sa pupi noii stapani.problema trebuia rezolvata demult si ca si la reteaua de apa tu nu ai nici o contributie, sper la alegeri sa retrogradezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER