Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Primarul din Mica: ”Ziua cea mare a sosit!” | Au început lucrările privind introducerea apei în comună – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

Primarul Tiberiu Zelencz a anunțat că azi au început lucrările privind introducerea rețelelor de apă în comuna Mica.

”Ziua cea mare a sosit! Astăzi au început lucrările privind introducerea rețelelor de apă în Comuna Mica. A fost un moment unic şi un sentiment profund, plin de emoţie, când cupa buldoexcavatorului a săpat primii metri de pământ pentru introducerea reţelelor de apă în comuna noastră. Ceea ce în trecut au fost doar promisiuni electorale, acum introducerea apei în comuna noastră devine realitate. În această dimineaţă au fost demarate lucrările în localitatea Mica, urmând ca în zilele următoare să înceapă și în celelalte localități.

Am rugămintea ca fiecare dintre noi să avem o colaborare bună cu constructorul, să-l sprijinim pentru buna desfășurare a lucrărilor, deoarece cu toţii ştim că fiind lucrări de mare amploare se va produce disconfort şi tocmai de aceea va trebui să dăm dovadă de multă înţelegere faţă de echipele din teren. Vreau să-i felicit pe toți cei care au muncit pentru realizarea acestui mare Masterplan, echipa din cadrul Companiei de Apă Someş, președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tişe, presei locale care a fost mereu alături de noi în aceasta privința, angajaţilor Primăriei Mica, consilierilor locali și județeni şi nu în ultimul rând dumneavoastră cetăţenilor care aţi avut încredere în mine încă din anul 2016, când am fost ales ca primar, m-aţi încurajat şi susținut mereu.

Succesul este al dumneavoastră pentru că mereu ați luptat alături de mine si iată că astăzi putem spune că am reușit. Proiectele noastre nu se opresc aici, ele merg mai departe, iar în perioada următoare vor începe şi alte noi lucrări în comuna noastră. Mergem mai departe!”, a scris, pe Facebook, primarul Tiberiu Zelencz.

Citește și:

APĂ în comuna Mica | Primarul Zelencz: ”A fost un vis, acum vom vedea și fapte” – FOTO/VIDEO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE ELECTORALĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER