Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Primarul Morar Costan: La mulți ani jurnaliștilor dejeni, cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei!

Publicat acum

pe

Astăzi, 3 mai, în toată lumea este sărbătorită Ziua Mondială a Libertăţii Presei, zi care a fost stabilită de Adunarea Generală a ONU în anul 1993, urmare a recomandării emise în cadrul Conferinţei Generale UNESCO din 1991. Cu această ocazie, primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan, a dorit să transmită un mesaj tuturor jurnaliștilor.

De 24 de ani, în această zi sunt celebrate principiile fundamentale ale libertăţii presei, ziua de 3 mai fiind şi un moment de pomenire a acelor jurnalişti care şi-au pierdut viaţa în apărarea libertăţii de expresie şi a exercitării profesiei lor.

Profesia de jurnalist nu este una uşoară, este nevoie de obiectivitate, dăruire şi sacrificii iar oraşul nostru are parte de jurnalişti, formatori de opinie, care îşi reprezintă cu cinste profesia.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei transmit reprezentanţilor mass mediei locale şi zonale, aprecirea pentru munca pe care o desfăşoară în spiritul informării cetăţenilor, a promovării imaginii municipiului Dej, precum şi pentru colaborarea şi implicarea în evenimentele desfăşurate în municipiul nostru.

De ziua lor, urez jurnaliştilor dejeni şi tuturor jurnaliştilor, mult succes în activitate alături de un sincer <La Mulţi ani!>”, a declarat edilul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

*** Redacția Dej24.ro mulțumește primarului Morar Costan pentru gândurile bune transmise și promite cititorilor că își va continua cu dăruire menirea, aceea de a oferi știri obiective, nedistorsionate, informații clare și complete.  

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER