Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Primarul municipiului Dej, „La mulți ani” jandarmilor dejeni cu ocazia Zilei Jandarmeriei Ardelene

Publicat acum

pe

Primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan, transmite, prin intermediul Dej24.ro, un mesaj cu ocazia sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Ardelene.

Astăzi, 29 aprilie, sărbătorim Ziua Jandarmeriei Ardelene, marcând astfel momentul 29 aprilie 1919, când se înfiinţa pe teritoriul Transilvaniei, Brigada IV Jandarmi Cluj, cunoscută după Revoluţia din 1989 sub denumirea de Comandamentul de Jandarmi Teritorial „Someşul”, cu sediul în municipiul Cluj-Napoca.

Se împlinesc aşadar 98 de ani de la acel moment, ocazie cu care vreau să mulţumesc cadrelor Detaşamentului 5 Jandarmi Dej- Gherla pentru întreaga activitate desfăşurată la nivelul municipiului prin misiunile de menţinere a ordinii şi siguranţei publice în municipiu. Îi felicit şi le transmit întreaga apreciere, pentru profesionalismul si promptitudinea cu care au acționat în fiecare misiune şi pentru implicarea în organizarea evenimentelor desfăşurate în municipiul nostru.

În această zi importantă le urez tuturor jandarmilor dejeni și familiilor lor „ La mulți ani”, sănătate, succes și împliniri pe plan profesional şi familial”, a afirmat primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER