Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Ziua Jandarmeriei Ardelene, marcată cu focuri de armă la Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Desfășurare impresionantă de forțe, astăzi, în centrul municipiului Dej, cu ocazia sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Ardelene.

Cei mici, dar și cei mari, au putut admira în această dimineață, la Dej, o impresionantă desfășurare de forțe a jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj.

Programul a început cu un scurt discurs susținut de reprezentantul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, care a prezentat câteva detalii istorice despre Ziua Jandarmeriei Ardelene, care se sărbătorește în fiecare an la data de 29 aprilie. Evenimentul a continuat cu un scurt discurs susținut de primarul Morar Costan. Ulterior, dejenii prezenți în număr destul de mare în Piața Bobâlna au putut urmări o impresionantă demonstație de dresaj canin.

De asemenea, cei care au răspuns „prezent” invitației organizatorilor au putut viziona un exercițiu de urmărire și imobilizare a unor infractori, folosind armamentul din dotare, pus în scenă de efectivele antitero.

Copiii au fost cei mai încântați de tehnica jandarmilor și au urmărit cu sufletul la gură demonstrațiile efectuate de către aceștia.

La final, cu toții au participat la atelierele de prezentare a tehnicii din dotarea Jandarmeriei, începând de la arme de foc și până la echipamentele de protecție utilizate de angajații MAI.

Manifestări similare au avut loc și în Parcul Central din Gherla, cu începere de la ora 13:00.Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER