Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Primarul municipiului Dej urează „La mulţi ani” poliţiştilor dejeni

Publicat acum

pe

Primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan, transmite prin intermediul Dej24.ro un mesaj cu ocazia Zilei Poliției Române.

Ziua de 25 martie este o zi cu dublă semnificaţie şi importanţă pentru noi toţi. Este ziua în care ca și creștini, sărbătorim Buna Vestire şi tot astăzi, celebrăm Poliția Română, care aniversează 195 de ani de atestare documentară.

Aşadar o zi de mare sărbătoare, ce îmi oferă plăcutul prilej de a mă adresa cadrelor Poliției Municipiului Dej şi a le mulţumi pentru profesionalismul şi responsabilitatea demonstrate în activităţile de protecţie a cetăţenilor, asigurarea climatului de siguranţă în comunitatea noastră şi participarea şi implicarea în evenimentele organizate în municipiul nostru.

În acest moment aniversar, doresc să le transmit tuturor poliţiştilor dejeni şi familiilor lor, respectul meu şi al instituţiei pe care o conduc, le urez multă sănătate, succes în activitate, împliniri pe toate planurile, alături de un sincer <La mulţi ani>”, a transmis primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER