Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Primarul Tiberiu Zelencz încearcă să introducă gazul în comuna Mica!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz, a depus marți, 18 iunie, la Fondul de Dezvoltare și Investiții – Comisia de Națională de Strategie și Prognoză cererea de finanțare pentru obiectivul de investiții „Înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Mica”.

Cererea a fost depusă de primarul Tiberiu Zelencz, care a considerat că introducerea gazelor naturale pe raza comunei Mica reprezintă o etapă necesară dezvoltării comunității de care o reprezintă, dar și pentru a atrage investitori în zonă.

Acesta se declară încrezător că solicitarea va fi declarată eligibilă, iar ulterior va fi și finanțată.

Am încrederea și speranța că vom reuși să primim finanțarea pentru implementarea unor astfel de proiecte, deoarece și comuna noastră merită să se dezvolte, iar pe lângă aceste investiții să reușim să atragem cât mai mulți investitori în zonă.

Mă preocupă foarte mult atragerea de fonduri pentru comuna Mica și voi face tot posibilul să reușim să primim cât mai multe finanțări, la cât mai multe proiecte.

Chiar dacă a fost vitregită atâția ani, prin lipsa unor investiții atât de necesare pentru comunitate, am convingerea că împreună putem dezvolta comuna Mica și vom reuși să facem lucruri deosebit de bune și frumoase pentru toți cetățenii acestei frumoase zone”, a declarat Tiberiu Zelencz, edilul comunei Mica.

În urmă cu două săptămâni, acesta a mai depus o cerere de finanțare pentru obiectivul de investiții „Rețele de canalizare și stație de epurare în Comuna Mica, Județul Cluj”. Detalii suplimentare, AICI!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ştiri din zonă

ACUM – INCENDIU la o locuință din comuna Apahida

Publicat acum

pe

loading...

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp, în jurul orei 14:30, în comuna clujeană Apahida.

Din primele informații, incendiul se manifestă la o locuință din localitatea Corpadea, comuna Apahida. În urma apelului la 112, la fața locului intervin autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Avram Iancu” Cluj.

foto: arhivă

Continuă să citești

Ştiri din zonă

Cluj | Cinci dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor

Publicat acum

pe

loading...

Cluj | Polițiști, jandarmi, poliţişti locali şi militari continuă să acționeze integrat, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență, prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul cu persoane care revin din afara granițelor țării.

În ultimele 24 de ore, 662 de forțe de ordine au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 505 de persoane, fiind controlate totodată 23 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate.

De asemenea, au fost derulate 244 de acțiuni de verificare a locațiilor de carantinare/izolare. Au fost aplicate 229 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 445.880 lei. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform ordonanței militare în vigoare.

De la debutul pandemiei până în prezent, au fost înregistrate 5 dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

În domeniul situațiilor de urgență au fost implicate 43 de cadre ale ISU Cluj, pentru acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, precum și pentru desfășurarea activității specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției. În ultimele 24 de ore, au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 804 persoane reîntoarse în țară, spre locurile de carantină sau autoizolare.

De asemenea, peste 1.600 de clujeni au primit informații medicale prin intermediul liniei telefonice dedicate COVID-19 (0364 430 030), de la cadrele medicale desemnate de Direcția de Sănătate Publică în acest sens.

Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 715 persoane în carantină, 2.651 persoane în autoizolare la domiciliu, 71 persoane depistate pozitiv din județul Cluj, internate la spitalele din Cluj-Napoca.

Continuă să citești

Ştiri din zonă

Sunt 71 de persoane din județul Cluj infectate cu coronavirus

Publicat acum

pe

loading...

Autoritățile au anunțat că la nivelul județului Cluj sunt 71 de persoane depistate pozitiv cu COVID-19, internate în spitale.

Astăzi, 6 aprilie, situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 715 persoane în carantină, 2.651 persoane în autoizolare la domiciliu și 71 persoane depistate pozitiv din județul Cluj, internate la spitalele din Cluj-Napoca.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare