Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Primarul Tiberiu Zelencz încearcă să introducă gazul în comuna Mica!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz, a depus marți, 18 iunie, la Fondul de Dezvoltare și Investiții – Comisia de Națională de Strategie și Prognoză cererea de finanțare pentru obiectivul de investiții „Înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Mica”.

Cererea a fost depusă de primarul Tiberiu Zelencz, care a considerat că introducerea gazelor naturale pe raza comunei Mica reprezintă o etapă necesară dezvoltării comunității de care o reprezintă, dar și pentru a atrage investitori în zonă.

Acesta se declară încrezător că solicitarea va fi declarată eligibilă, iar ulterior va fi și finanțată.

Am încrederea și speranța că vom reuși să primim finanțarea pentru implementarea unor astfel de proiecte, deoarece și comuna noastră merită să se dezvolte, iar pe lângă aceste investiții să reușim să atragem cât mai mulți investitori în zonă.

Mă preocupă foarte mult atragerea de fonduri pentru comuna Mica și voi face tot posibilul să reușim să primim cât mai multe finanțări, la cât mai multe proiecte.

Chiar dacă a fost vitregită atâția ani, prin lipsa unor investiții atât de necesare pentru comunitate, am convingerea că împreună putem dezvolta comuna Mica și vom reuși să facem lucruri deosebit de bune și frumoase pentru toți cetățenii acestei frumoase zone”, a declarat Tiberiu Zelencz, edilul comunei Mica.

În urmă cu două săptămâni, acesta a mai depus o cerere de finanțare pentru obiectivul de investiții „Rețele de canalizare și stație de epurare în Comuna Mica, Județul Cluj”. Detalii suplimentare, AICI!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER