Conectează-te cu noi

Eveniment

Primele măsuri luate de autoritățile din Dej în cazul intersecției buclucașe de la OMV – FOTO

Publicat acum

pe

Montare indicatoare rutiere strada Crangului Valcele Dej (2)

Autoritățile locale din Dej au luat primele măsuri pentru a împiedica producerea de noi accidente rutiere în intersecția străzilor Crângului și Vâlcele.

În urma mai multor accidente rutiere petrecute de-a lungul timpului în intersecția străzilor Crângului și Vâlcele, dintre care două în ultimele zile, dar și ca urmare a unor articole apărute în presa locală pe această temă, autoritățile locale din Dej au decis să intervină în zonă pentru ca astfel de fenomene să înceteze.

În această dimineață, mai mulți angajați din cadrul Primăriei Municipiului Dej au putut fi observați în intersecția buclucașă montând indicatoare rutiere noi. Astfel, în locul indicatoarelor rutiere „Cedează trecerea”, în intersecție au fost montate indicatoare de „Stop”. Totodată, pentru a permite o mai bună vizibilitate în zonă, înaintea intersecției au fost montate semne de „Oprirea interzisă”, astfel încât camioanele să nu mai parcheze pe respectiva locație.

Conducătorii auto s-au plâns în nenumărate rânduri că indicatorul ”Cedează trecerea” nu este suficient pentru a semnala că drumul cu prioritate se încheie (mai ales că în zonă erau parcate mai mereu camioane, iar vizibilitatea era limitată), solicitând de-a lungul anilor soluții suplimentare pentru evitarea accidentelor rutiere.

Vă reamintim, luni, un șofer din Maramureș s-a izbit de o mașină care circula pe strada Crângului. Ieri după-amiază, alte două autovehicule – unul înmatriculat în județul Bistrița-Năsăud și celălalt în Suceava – au intrat în coliziune în aceeași intersecție buclucașă din Dej. Din fericire, cele două evenimente rutiere s-au soldat doar cu pagube materiale, despre care Dej24.ro a scris AICI!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER