Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Procesiune la Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” de la Nicula

Publicat acum

pe

....

Pelerinaj La Nicula colo-n deal (12)

Zeci de mii de pelerini își vor îndrepta pașii spre Mănăstirea Nicula, la marele praznic al Adormirii Maicii Domnului.

....

Ca în fiecare an, preoții Mânăstirii Nicula au pregătit un program religios bogat, împodobit prin prezența a numeroși diaconi și preoți, la care se adaugă câțiva arhierei, membri ai Sfântului Sinod, în frunte cu Mitropolitul Clujului, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei.

Pentru al cincilea an consecutiv Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului organizează, în ajunul Praznicului Adormirii Maicii Domnului, o procesiune, pe jos, din Gherla la celebra mănăstire. Punctul de pornire va fi, la fel ca în anii precedenți, Biserica Sfântul Nicolae din parcul Municipiului Gherla.

După un scurt moment de rugăciune, în jurul orei 13:30, se va porni în sunet de toacă și în glas de cântări duhovnicesti spre „Măicuța Domnului de la Nicula” pe următorul traseu: Biserica Sfântul Nicolae – Str. Avram Iancu – Str. Armenească – Autogara Gherla – Str. Liviu Rebreanu – Nicula (sat) – Mânăstirea Nicula.

Îi așteptăm la procesiune și la hramul Mânăstirii Nicula pe toți credincioșii noștri asigurându-i că orice lucru bun cu foarte multă osteneală și dragoste de Dumnezeu se împlinește”, a transmis pentru radio Renașterea, pr. Paul ISIP, protopopul de Gherla.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER