Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Celebrul părinte Constantin Necula va susține o conferință la Dej

Publicat acum

pe

parintele Constantin Necula

Duminică, 21 august, preotul Constantin Necula, profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Andrei Şaguna” din Sibiu, va susține o conferință în municipiul Dej.

Evenimentul, organizat de Asociația Filantropia Ortodoxă Dej sub titlul „Tineri și bătrâni: oportunități și obstacole”, se va desfășura cu începere de la ora 19, în incinta Sălii Sporturilor din Dej și va avea intrarea liberă.

Pr. Conf. Univ. Dr. Constantin-Valer Necula a absolvit Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna” din Sibiu și este doctor în teologie, specializarea catehetică-omiletică și pedagogie creștină. Este autor de volume de predici, de studdii și articole de omiletică și catehetică, dar și de cărți pentru copii și tineret. A tradus mai multe cărți și a scris articole în publicații din țară și străinătate. A semnat zeci de studii în limba română și în limbi străine – franceză, italiană, germană – și numeroase recenzii. A susținut peste 150 de conferințe în țară și în străinătate și a participat la o serie de emisiuni radio și de televiziune, atât la posturi naționale, cât și internaționale.

Dej24.ro este partener media al acestui eveniment.

conferinta parintele constantin necula Dej

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER