Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

PRODUS DE CLUJ, în weekend, la Dej. Cine urcă pe scenă și ce produse poți cumpăra

Publicat acum

pe

....

Şase ani de activitate, 66 de târguri organizate de Asociaţia Produs de Cluj cu sprijinul Consiliului Judeţean Cluj, precum şi alte peste 40 de evenimente la care am fost parteneri, în ţară şi în străinătate. Am reprezentat judeţul Cluj şi România la manifestări expoziţionale internaţionale de prestigiu, de la Londra la Berlin, Strrassbourg, Zacopane, Valea Timocului, şi înapoi la Bucureşti, Iaşi, Arad, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Zalău, Bistriţa, Deva, Mediaş, Alba Iulia, Turda, Câmpia Turzii, Huedin, Gherla, Floreşti şi, bineînteles, Dej. Lista nu se opreşte aici, vom intra în acest an şi în alte două oraşe importante ale ţării, Sibiu și Timișoara.

Revenim la Dej şi aducem cu noi toate cele bune de la Cluj, de la uleiuri presate la rece, dulceţuri şi siropuri naturale, lactate şi produse tradiținale din carne, vinuri şi ţuică , miere de albine şi produse apicole, ceaiuri sau obiecte realizate cu lavandă. Vom avea cu noi, şi la Dej ca peste tot, cei mai renumiţi artizani clujeni, făuritori de costume populare, obiecte din lemn, ceramică, bijuterii, păpuşi şi săpunuri naturale. Ca de obicei, pentru cei mici, dar şi pentru cei dependenţi de adrenalină, aducem cel mai frumos parc de distracţii din Transilvania, spectacole de magie şi atelier de sculptură în fructe şi legume.

....

Păstrăm tradiţiile, promovăm valorile locale, sprijinim iniţiativa şi talentul. Iar asta o facem nu doar pentru micii întreprinzători, ci şi pentru artiştii clujeni, tineri aspiranţi şi voci consacrate. Venim la Dej cu tot ce are Clujul mai bun şi mai frumos în materie de folclor.

Suntem Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal şi, împreună cu Consiliul Judeţean Cluj, Consiliul Local şi Primăria Dej vă invităm să ne fiţi alături între 16 şi 18 iunie, să sărbătorim împreună şase ani de activitate!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER