Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Produs de Cluj la Dej. Cristian Pomohaci i-a uns la suflet pe dejeni – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Produs de Cluj la Dej (34)

Piața Bobâlna din Dej găzduiește în acest week-end o nouă ediţie a Târgului Produs de Cluj. Târgul, ajuns pentru a patra oară la Dej, este organizat de Consiliul Judeţean Cluj împreună cu Asociaţia Produs de Cluj.

Zeci de expozanți sunt prezenți cu standuri la târgul Produs de Cluj, în centrul orașului. Dejenii care aleg să răspundă ”prezent” invitației de a participa la Produs de Cluj pot admira și achiziționa produse de artizanat, bijuterii hand-made, legume și fructe, ciocolată de casă, cosmetice bio, costume populare, sculpturi în lemn, sucuri naturale, miere de albină, uleiuri presate la rece, turtă dulce, gemuri și siropuri naturale, dar și carne și preparate din carne făcute după rețete tradiționale, precum și lactate de la stânele Clujului.

De asemenea, vizitatorii au posibilitatea nu doar să cumpere produse de calitate, ci și să urmărească spectacole de folclor de pe Valea Someșului. Pe scenă evoluează numeroase ansambluri artistice, dar şi interpreţi de muzică populară renumiţi, în frunte cu Cristian Pomohaci sau Traian și Valeria Ilea.

În această seară, ”cap de afiș” a fost preotul Cristian Pomohaci, cântăreț român de muzică populară și religioasă extrem de îndrăgit în zona Ardealului și nu numai. Preotul din Rebrișoara a fost primit cu brațele deschise de dejeni, acesta fiind aplaudat la scenă deschisă pentru recitalul oferit la Produs de Cluj.

Mâine este ultima zi de târg astfel că dejenii sunt așteptați în număr cât mai mare să achiziționeze produsele aduse cu mare drag de expozanți.

Vezi o GALERIE FOTO pe pagina de facebook Dej24.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER