Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Produs de Cluj, un nou succes la Dej. Pentru a șasea oară! – FOTO

Publicat acum

pe

Piața Bobâlna din Dej a găzduit în acest weekend cea de-a VI-a ediție a Târgului Produs de Cluj, eveniment organizat de Consiliul Judeţean Cluj împreună cu Asociaţia Produs de Cluj.

Peste 60 de expozanți au fost prezenți cu standuri la târgul Produs de Cluj, în centrul orașului. Dejenii care au răspuns ”prezent” invitației de a participa la Produs de Cluj au putut achiziționa de la uleiuri presate la rece, dulceţuri şi siropuri naturale, lactate şi produse tradiținale din carne, vinuri şi ţuică, miere de albine şi produse apicole și până la ceaiuri sau obiecte realizate cu lavandă. Cei mai renumiţi artizani clujeni, făuritori de costume populare, obiecte din lemn, ceramică, bijuterii, păpuşi şi săpunuri naturale au fost prezenți la Dej la cea de-a VI-a ediție a târgului.

Vizitatorii au avut posibilitatea nu doar să cumpere produse de calitate, ci și să urmărească spectacole de folclor de pe Valea Someșului. Chiar dacă vremea capricioasă le-a dat bătăi de cap dejenilor prezenți în centrul orașului, aceștia nu s-au lăsat duși cu una cu două din fața scenei și s-au bucurat de recitalurile susținute de ansamblurile artistice și de numeroșii interpreți de muzică populară, în frunte cu Aurel Tămaș, Marius Ciprian Pop, Ioan Dordoi și Felix Gălan.

Organizatorii nu au uitat nici de cei mici. În cadrul evenimentului de la Dej, aceștia au putut să deprindă tainele sculpturii în fructe şi legume, să ia parte la un spectacol de magie în aer liber şi să se distreze în cel mai frumos parc de distracţii din Transilvania, amplasat în imediata apropiere a scenei.

Târgul – care a stat sub semnul cifrei ”6” (a șasea oară în șase ani la Dej, a 66-a ediție, al 6-lea târg anul acesta, peste 60 de expozanți prezenți) – a fost un real succes, sute de dejeni alegând să cumpere diferite produse de la expozanții prezenți în Piața Bobâlna.

Vă reamintim, Târgul Produs de Cluj a reprezentat judeţul Cluj şi România la manifestări expoziţionale internaţionale de prestigiu, de la Londra la Berlin, Strrassbourg, Zacopane, Valea Timocului, şi înapoi la Bucureşti, Iaşi, Arad, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Zalău, Bistriţa, Deva, Mediaş, Alba Iulia, Turda, Câmpia Turzii, Huedin, Gherla, Floreşti şi, bineînteles, Dej. Anul acesta, târgul va fi organizat și în alte două oraşe importante ale ţării, Sibiu și Timișoara.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER