Conectează-te cu noi

Naţional

Profesorii nevaccinați ar putea să nu poată supraveghea la examene

Publicat acum

pe

Profesorii nevaccinați împotriva Covid-19 ar putea să nu poată intra la supravegherea examenelor naționale, a afirmat Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației.

Sorin Cîmpeanu nu a dat, la Digi24, un răspuns clar la întrebarea dacă profesorii nevaccinați ar putea ”să nu mai facă meseria”, declarându-se convins că se vor vaccina în cele din urmă.

”Vom face sistematic efort după efort. Mă gândesc să le cerem directorilor de școli să organizeze campanii de informare în sistem hibrid, nu numai cu angajații din școală, ci și cu părinții, pentru a promova aceste informații. Este nevoie ca informația corectă să ajungă la fiecare dintre noi pentru a lua decizia corectă (…) Apropo de asta, facem tot posibilul să se plătească orele din luna martie încă înainte de Sărbătorile Pascale. Astăzi a fost validat proiectul, deci de astăzi se pot transmite solicitările de plată pentru 146.000 de elevi din învățământul primar și gimnazial și 90.000 de elevi din învățământul liceal, care erau oricum cuprinși într-o altă forma de decontare a orelor remediale (…) Pentru a intra în sală să supraveghezi elevii care dau examenele cred că este corect din partea autorităților să pună condiția de a intra doar acei profesori care sunt vaccinați”, a spus ministrul.

Întrebat dacă este vorba despre o regulă, Cîmpeanu a răspuns că a dat un exemplu pentru a impulsiona ”o decizie corectă de vaccinare”.

Cîmpeanu menționează tot 100 de lei ora de supraveghere, iar întrebat când se va lua decizia, spune: ”foarte rapid”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER