Conectează-te cu noi

Naţional

Programul „Litoralul pentru toţi” începe în doar câteva zile! Sunt anunțate reduceri importante la cazare și nu numai

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Vara sfidează calendarul şi continuă să le ofere turiştilor apă caldă şi soare arzător pe litoral. Nu este singurul motiv de bucurie pentru români. Începe „Litoralul pentru toţi”. De la 1 septembrie, tarifele vor fi cu 70% mai mici la cazare, scrie A1. Anul acesta, s-au înscris în program mai multe hoteluri decât anul trecut, iar preţurile sunt pentru toate buzunarele.

Pe litoral, urmează ultimul weekend cu tarife de vârf de sezon. Cine şi-a rezervat acum o noapte la un hotel de trei stele cu 220 de lei, de pe 1 septembrie va plăti doar 50 de lei, cu mic dejun inclus. Este cea mai avantajoasă ofertă, în staţiunile din sud, prin programul litoralul pentru toţi.

Bonus, turiştii au parte de vreme frumoasă. Vor fi 28 de grade în aer şi 25 în apă, aşa că se vor simţi ca în plin sezon.

Reducerile sunt importante pe tot litoralul şi pentru cei care vor să petreacă la mare doar o noapte.

Peste 30 de hoteluri din toate staţiunile au intrat în program,mai multe decât anul trecut. Dar patronatele spun că este un semn că vara nu a adus încasările aşteptate.

Potrivit unor surse, Guvernul lucrează la un proiect prin care cei care vor să meargă în extrasezon să primească vouchere cu o valoare mai mare, de 2.000 de lei, în loc de 1450 de lei.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER