Conectează-te cu noi

....

Administraţie

Proiect de hotărâre al CL Dej, propus spre DEZBATERE PUBLICĂ. Tu ai propuneri?

Publicat acum

pe

....

canalizare lucrari drum

Un proiect de hotărâre ce urmează să fie supus spre aprobarea Consiliului Local Dej este propus spre dezbatere publică de primarul Morar Costan.

....

Primarul Municipiului Dej propune spre dezbatere publică textul complet al proiectului de hotărâre privind aprobarea acordului și avizului pentru documentația tehnica depusă de Compania de Apă Someș SA pentru derularea ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județele Cluj și Sălaj în perioada 2014 – 2020”, însoțit de Raportul compartimentului de specialitate și proiectul de hotărâre a Primarului municipiului Dej, proiect de hotărâre ce urmează a fi supus spre aprobare Consiliului Local al municipiului Dej.

Locuitorii municipiului Dej pot trimite în scris sau prin e-mail propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la acest proiect.

Dej24.ro vă prezintă în cele ce urmează textul acestui proiect de hotărâre:

PROIECT DE HOTĂRÂRE

privind aprobarea acordului si avizului pentru documentația tehnica depusă de Compania de Apă Someș SA pentru derularea ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județele Cluj, și Salaj în perioada 2014 – 2020”.

Primarul Municipiului Dej, judeţul Cluj,

Având la bază:

  • Având în vedere adresa nr. 284/D/BTA/18.02.2016 a Companiei de Apa Someș SA Cluj, prin care solicita emiterea acordului si avizului pentru lucrari pe domeniul public al municipiului Dej in cadrul ,, Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă si apă uzată din județele Cluj, si Salaj in perioada 2014 – 2020.;
  • Referatul Compartimentului Patrimoniu Public si Privat nr.5887/08.03.2016;
  • În conformitate cu Certificatul de Urbanism nr. 272/2015 emis de Consiliul Județean Cluj in cadrul Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă si apă uzată din județele Cluj, si Salaj in perioada 2014 –2020
  • Ţinând seama de prevederile Legii nr. 213/1998 privind proprietatea publica si regimul juridic al acesteia, HG nr. 969/2002 privind atestarea domeniului public al judetului Cluj, cu modificarile ulterioare, art. 36, alin.2, lit.c ,d lit.b, alin.4, lit.f, alin.5, lit.c, alin.6, lit.a pct.14 şi art. 45 din legea nr. 215/2001 a Administraţiei Publice Locale republicată.

Propune spre aprobare Consiliului Local Dej

Art. 1. Se acordă, în baza documentației tehnice aferente, dreptul Companiei de Apă Someș SA, în vederea efectuării de lucrări pentru derularea ,,Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județele Cluj, și Salaj în perioada 2014 – 2020,, conform anexelor la prezenta hotărâre.

Art.2. Se avizează, în baza documentației tehnice, efectuarea lucrărilor pe domeniul public al municipiului Dej, de către Compania de Apă Someș SA în cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județele Cluj și Salaj în perioada 2014 – 2020”.

Art. 3. Cu ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredințează Direcția tehnica, Direcția economică, Compartimentului patrimoniu din cadrul Primăriei municipiului Dej și Compania de Apă Someș SA.

Art.4. Prezenta hotărâre se comunica prin intermediul secretarului, în termenul prevăzut de lege, Primarului Municipiului Dej, Direcţiei Tehnice, Compartimentului Patrimoniu Public si Privat al Primăriei Municipiului Dej, Direcției Economice, Companiei de Apa Someș S.A. si Prefectului Județului Cluj.

De asemenea, în referatul acestui proiect se arată că:

”Compartimentul patrimoniu public şi privat din cadrul Primăriei Municipiului Dej;

Propune Consiliului Local Dej aprobarea în baza documentației tehnice aferente, dreptului Companiei de Apă Someș SA, de a  efectua  lucrări pentru derularea ,,Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județele Cluj, și Salaj în perioada 2014 – 2020,, conform anexelor la prezenta hotărâre parte integrantă la prezenta hotărâre, aflate în patrimoniul public al Municipiului Dej cf. H.G. 969/2002 cu completările si modificarile ulterioare .

În prezent în municipiul Dej avem nevoie de extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare atât de necesară comunității noastre”.

Proiectul de hotărâre urmează să fie dezbătut de aleșii locali din Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER