Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Protest la Țaga. Oamenii se plâng de starea execrabilă a drumului

Publicat acum

pe

drum taga

Peste 100 de săteni au ieșit astăzi în stradă, în Țaga, și au protestat, nemulțumiți fiind de faptul că drumurile județene 109C și 172A arată sub orice critică.

Localnicii din Țaga, Buza, Cămărașu și Geaca se plâng că șoseaua este impracticabilă deoarece gropile s-au ”transformat” în cratere adânci de 15-20 de centimetri și riscă ca mașinile lor să fie distruse. Totodată, sătenii mai spun că frumusețea lacurilor este ignorată din ce în ce mai mult pentru că oamenii refuză să mai vină în zonă din cauza drumului execrabil.

Astăzi, de la ora 13, aproximativ 150 de oameni, ”înarmați” cu pancarte, au decis să ia atitudine și să protesteze față de această situație. Sătenii adunați în parcul din Țaga au scandat minute în șir lozinci la adresa politicienilor din Cluj-Napoca și au cerut ca drumurile care le străbate comunele  (DJ109C și 172A) să fie reabilitate.

La protestul de astăzi a participat și consilierul județean Mihai Seplecan, care le-a promis locuitorilor din cele patru comune că va găsi o soluție pentru a rezolva această problemă. PNL-istul a dat asigurări că în termen de maxim 2 săptămâni utilajele RADDPP Cluj îşi vor face apariţia pe drumul judeţean şi vor începe lucrările de reciclare şi asfaltare, însă oamenii sunt în continuare neîncrezători și spun că vor ieși din nou în stradă, în 10 mai, dacă nu se rezolvă problema în cel mai scurt timp.

Vă reamintim, locuitorii din Fizeşu Gherlii au ieşit şi ei în stradă de mai multe ori, după ce drumul din localitate a fost lăsat de izbelişte de firma care trebuia să se ocupe de asfaltări. Abia după câteva luni de la protest, Consiliul Judeţean a luat măsuri şi a asfaltat o parte din drum.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER